Yükleniyor...

Müşteri ve Randevu Yönetimi

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Müşteri ve Randevu Yönetimi
06 Kasım 2021, 01:21 0 Yorum 938 Okuma

İş planı hazırlamak isteyen ancak vakit bulamayan pek çok işletme bulunuyor. Özellikle dijital sektörün gelişmesi ile yönetim teknolojilerine ihtiyaç gün geçtikçe artmaya başlıyor. Sizler için gerek randevu yönetimi gerekse müşteri ve muhasebe yönetiminde fırsat sunan Livaper, işletme kapsamında oluşturulmuş olan randevular için hizmet satın alma, seans kullandırma, hatırlatma bildirimleri gönderme ve satış işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca çeşitli ek özelliklere sahip olan Livaper ile işletmeniz için üretilen çeşitli kolaylıklardan yararlanabilme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Çeşitli işletmelerin ön muhasebe, çalışan yönetimi, iş planlamaları gibi belirlediği alanlarda kolaylıklar sunmak için Livaper ile müşteri ve randevu yönetimini geliştirdik. Livaper sayesinde müşterilerinizi daha iyi tanıyabilir, geçmiş randevularına göre pazarlama aktiviteleri düzenleyebilir, hizmet ve paket satışlarını kolayca ayarlayabilirsiniz. Randevu sonrası müşterilerinize aldıkları hizmeti değerlendirmeleri için otomatik bildirimler gitmekte olup bu bildirimlere göre personel performanslarınızı takip edebilirsiniz.

Ayrıca Livaper bünyesinde sunulan tüm hizmetler çeşitli sosyal medya araçları ile desteklenmektedir. Online randevu yönetimi sağlayan sistemimiz kapsamında çalışma takvimlerinizi oluşturmak artık daha kolay hale getirilmiştir. Livaper yardımıyla ürün stoklarını kolayca takip edebilir, ürün satış bilgilerini hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kusursuz müşteri, işletme ve randevu yönetimi için birçok rapor seçeneği sizleri bekliyor. Daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bizlere erişebilirsiniz.

Livaper ile sizlere sunduğumuz tüm hizmetlere aylık sadece 149 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ayrıca siz müşterilerimize özel kampanyalardan da faydalanabilmek için sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.

7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebileceğiniz Livaper’ın içerisinde farklı paket seçenekleri de yer alır. Ayrıca işletmelerle birebir görüşme sağlanarak farklı çözümler hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Şimdi dene

Okuyucu Yorumları

0 Yorum